Gaming

Cele mai bune console Nintendo Switch Pro

Posted On
Posted By Info

Daca esti un fan infocat al jocurilor, daca nu iti place orice consola si daca nu ti se potriveste oricare model, mai jos am pregatit unele dintre cele mai bune console Nintendo Switch Pro, care are butoanele mai mari, potrivite pentru cei care au degetele mai mari, raspunde rapid la comenzi. Inainte de pandemia coronavirus aceste console costa intre 60 si 70 de dolari. Exista si console care sunt mai ieftin, care sunt confortabile pentru pretul pe care il au, dar nu se poate compara o consola Nintendo Switch Pro cu alte console mai ieftine. Consolele care nu sunt Nintendo au si avantaje, au butoane de tragere mai rapida, butoane pentru a declansa anumite comenzi si poti fi utilizate cu Windows, MacOS  si Android. 

PowerA Enhanced Wireless Controller se apropie cel mai mult de designul consolelor Nintendo Switch Pro si are pretul cuprins intre 40 si 50 de dolari. PowerA nu are suport pentru NFC, IR sau Amiibo NFC, pe care le are Nintendo Switch Pro. O caracteristica care face diferenta intre cele doua este faptul ca PowerA are doua butoane in partea de jos care se pot utiliza pentru zbor. Consola are nevoie de baterii AA care se pot reincarca asa ca nu trebuie sa iti faci griji ca ti se va consuma bateria fix in timpul jocului. 

Beboncool Switch Pro Controller are functiile de NFC care de obicei lipsesc din consolele care nu sunt Nintendo si in plus are un buton Turbo si costa 31 de dolari. Butoanele sunt mai moi, iar performanta si calitatea generala este foarte buna pentru acest pret. 

8Bitdo SN30 Pro+ Bluetooth Gamepad este o consola care poate fi personalizata. Utilizand software-ul sau poti sa alegi butoanele pe care le vrei, sa reglezi sensibilitatea la stick, declansarea, controlul vibratiilor si poti creea macro-uri pentru combinatii complicate de butoane. Comenzile din stanga fac consola sa fie ca una de Play Station. Consola functioneaza cu Switch ,Android, MacOS, Windows si are baterii reincarcabile. Se gaseste la pretul de 50 de dolari.

8Bitdo SN30 Pro Bluetooth Gamepad Controller are un design retro, ergonomic, are caracteristicile SN30, care il face o alternativa foarte buna a celui Pro. Butoanele sunt ferme si receptive si functioneaza cu Android, Windows si MacOS. Consola se gaseste la pretul de 45 de dolari. 

RegeMoudal Wireless Controller for Switch are ambele stick-uri pe partea de jos, iar daca asta nu te deranjeaza este o consola buna, are un buton Turbo reglabil, are o durata lunga de viata a bateriei si 3 niveluri de vibratii. Consola costa 35 de dolari. 

Acestea fiind spuse, daca nu vrei a cheltuiesti atat de mult pentru o consola Nintendo Switch Pro, aceste modele de console pot fi o alternativa foarte buna si se gasesc la preturi mai mici.

leave a Comment