Electrocasnice

Cele mai bune espressoare

Posted On
Posted By Info

Cafea de dimineata este cea care iti da energia suficienta pentru o zi grea de munca. Chiar daca preferi un espresso scurt sau o cafea lunga, un espressor este un obiect de care ai mare nevoie. Daca esti in cautarea unui espressor, dar nu sti care este unul bun, in randurile de mai jos voi prezenta unele dintre cele mai bune espressoare. 

Jura S8 costa 1.395 lire sterline, este argintiu si functioneaza atat cu cafea deja macinata, dar poate sa macine si ea cafeaua. Are un ecran tactil cu ajutorul caruia iti poti alege cafea. Poate prepara atat cafea, espresso, cappuccio sau latte macchiato. Este usor de instalat, in cateva minute te va ghida la procesul de curatare. Espressorul are o cutie cu banda PH pentru a testa apa de la robinet. Exista aplicatia Jura Coffee care iti permite sa pornesti espressorul de la distanta. Indiferent daca iti place cafeaua foarte tare, mai slaba sau intre, poti sa setezi ”AromaG3”. Iti permite sa alegi cat de fina vrei sa fie cafeaua, iar cu cat cafeaua este mai fina, cu atat aroma este mai intensa. 

Nespresso Lattissima One costa 199 lire sterline, este destul de mic si este disponibil in doua culori, alb sau maro. Are 3 setari pentru bauturi, espresso, cafea lunga si lapte. Asta inseamna ca poate prepara atat espressor, cafea, cat si cappuccino si latte macchiato. Compartimentul unde se pune laptele este exact portia suficienta pentru o bautura, asa ca nu trebuie sa iti faci griji ca ai pus mai mult sau mai putin lapte. Cand necesita curatare vor porni alertele. 

Beko Bean To Cup costa 269 de lire sterline si poate sa macine cafeaua in functie de preferinta, mai fina sau mai mare. Macinarea fina nu produce un espresso asa de tare. Apa se introduce in rezervorul care se afla in spate si este detsabil. LED-urile se vor aprinde daca tava este plina sau daca rezervorul este gol. Tava este usor de indepartat si de curatat, la fel si rasnita. 

Sage by Heston Blumenthal Oracle Touch costa 1,699 de lire sterline si poate sa faca mai multe tipuri de cafea. De pe ecranul tactil trebuie sa iti alegi ce cafea preferi, espresso, latte, cappuccino, cafea. La cafea, iti permite sa selectezi intensitatea aromei, textura laptelui si temperatura. Spuma pentru latte macchiato sau cappuccino este foarte neteda, fina. Pentru espresso se poate selecta temperatura la care sa fie preparat. 

Acestea fiind spuse, pentru cei care nu pot sa inceapa dimineata fara o cafea, un espressor este foarte important intr-o bucatarie si in functie de preferinte poti sa iti alegi unul dintre espressoarele de mai sus, fie ca preferi o cafea tare, un latte sau un espresso, ele se vor descurca sa le prepare pe toate. 

leave a Comment