Apple

Poze mai bune cu Iphone

Posted On
Posted By Info

Atunci cand ne cumparam un telefon, un aspect important de care tinem cont, este camera foto. Ea este foarte important, sa aiba cat mai multe functii bune, sa fie de ultima generatie, pentru ca pozele sa fie cat mai reusite. Telefoanele de la Iphone au camera foarte bune, iar daca ai unul si vrei sa faci poze cat mai bune, in randurile de mai jos voi prezenta cateva moduri in care le poti face. 

La Preserve Settings poti sa faci diverse setari. Aceste modificari nu se poate spune c vor imbunatati calitatea pozelor, este mai mult o functie ascunsa a setarilor. Ea se gaseste la Setari- Camera- Preserve Settings. De fiecare data cand vei deschide camera, setarile vor ramane cum le-ai setat ultima oara, nu va reveni automat la modul standard. 

Functia Live Photos este de multi ani prezenta la Iphone, doar ca nu toti stiu ca aceasta functie poate face mai multe lucruri. Pentru a vedea ce poate face aceasta functie, dupa ce ai facut o poza, vizualizeaz-o, apoi gliseaza pe ecran si iti vor aparea mai multe optiuni care se pot aplica pozei. Pozele cu apa sau cu trafic vor deveni foarte interesante dupa ce aplici unele optiuni. 

Iphone 11 si 11 Pro ofera posibilitatea de a utiliza cele 3 lentile in moduri diferite. Se pot face poze de captare din afara cadrului. Aceasta functie trebuie activata pentru a se utiliza, de la Setari- Camera- Compozitie. Dupa ce ai facut poza, se mai poate folosi aceasta functie pentru decupare, rotire si alte modificari. Aceste date suplimentare ocupa spatiu de stocare, dar ele vor fi sterse automat dupa 30 de zile. 

Poate ai observat ca atunci cand camera are setarile implicite, in partea de sus si de jos se afiseaza lucruri care sunt in afara cadrului. Acesta este un avantaj mare, pentru ca poti vedea cand cineva intra in cadru sau cand iese din cadru si poti face o poza cand nu se mai afla nimeni in cadru. 

Modul Portret este prezent la mai multe modele de Iphone si functioneaza foarte bine si la animale. Daca ai un Iphone 11 Pro, apasa pe „2x” pentru a face o poza mai buna a animalului tau de companie sau a altor subiecti. 

Acum se pot realiza poze foarte bune pe timp de noapte cu Modul de noapte. El se va activa automat atunci cand sesizeaza ca nu e prea multa lumina. Pentru acest mod, trebuie sa subiectul sa nu se miste, dar poti sa dezactivezi aceasta functie cand atingi pictograma cu luna si glisezi in stanga. 

Acestea fiind spuse, daca ai un Iphone trebuie sa profiti la maxim de toate functiile pe care le ai pentru a face cele mai bune poze si sfaturile de mai sus poate ca te vor ajuta.  

Related Post

leave a Comment