Tehnologie

GoPro Hero 9- review

Posted On
Posted By Info

Nu s-a mai dorit sa se imbunatateasca Hero 8, ci o alegere mai potrivita se pare ca a fost lansarea unui nou GoPro, ci anume Hero 9, care este mai mare, mai greu, mai inalt. Aceasta este o camera foto foarte buna, dar acest model nou rezolva problema pe care multe camere mici o au, iar utilizatorii nu sunt multumiti, adica durata de viata a bateriei. Pentru a afla mai multe detalii despre aceasta camera noua, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

GoPro Hero 9 costa 449 dolari si este dotat cu o baterie de 1.720 mAh, in comparatie cu cea de 1.220 mAh pe care o are Hero 8. Pentru ca sunt niste camere mici, locul pentru baterie nu este atat de mare, ceea ce inseamna ca au loc doar pentru o baterie mai mica. Dar in momentul in care corpul camerei va creste si locul pentru o baterie va creste si se va putea adauga o baterie mai mare care poate dura cu 30% mai mult decat cea a Hero 8. Compania spune ca nu prezinta probleme nici la caldura si nici la frig. 

GoPro are un afisaj frontal de 1,4 inci, pe langa un ecran tactil mai mare care se afla in spate. Acest afisaj frontal se poate seta sa afiseze starea camerei, poate sa afiseze o imagine completa a ceea ce fotografiezi sau ceea ce se afla in jurul cadrului. Se pot folosi ambele afisaje in acelasi timp sau se poate opri cel frontal pentru a economisi bateria. 

Hero 9 are un senzor de 23,6 MP, in timp ce Hero 8 are unul de 12 MP. Hero 9 beneficiaza si de un procesor mai mare, mai bun, GP1, iar rezolutia este folosita pentru imbunatatirea performantelor anumitor functii precum, stabilizarea imaginii. Aceasta camera este capabila sa filmeze si HDR si 5K, adica o rezolutie de 5.120 x 2.880 pixeli. Hero 8 filma 4K, doar ca trecerea la 5K la Hero 9 nu a fost chiar o asa mare bucurie. Videoclipurile 5K au 14,7 MP, adica vor fi foarte bune. 

Motivul principal pentru care Hero 9 este mai mare este acela ca are un capac detasabil pentru lentile. Obiectivul Max este cel mai bune, pentru ca ofera o imagine mai mare, distorsiunile sunt reduse, stabilizarea video este foarte buna si are o rezolutie cuprinsa intre 2,7 K la 60 de cadre pe secunda. Camera se poate roti la 360 de grade. 

Acestea fiind spuse, GoPro Hero 9 ofera multe functii, moduri de fotografiere, obiective digitale si altele. Totusi, are un pret cam mare, de 449 de dolari, dar daca esti un pasionat de fotografie, GoPro Hero 9 isi va merita banii.

Related Post

leave a Comment