Tehnologie

Amazon Kindle Kids Edition- review

Posted On
Posted By Info

Daca vrei sa iti incurajezi copilul sa citeasca, trebuie sa cauti cateva metode care ii plac, pentru ca daca il fortezi este posibil sa nu ii placa. Dispozitivul Kindle Kids Edition esre e-reader de la Amazon, care are incorporat si un dictionar, multe recomandari de povesti, carti diverse si poate fi o metoda care il va determina pe copilul tau sa iubeasca lectura. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre acest e-reader de la Amazon, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Are o husa albastra sau roz si poate sa fie confundat un caiet elegant. Este un dispozitiv usor, potrivit pentru copii, avand o greutate de 288 de grame si poate sa incapa in ghiozdanul lor. Cand vei deschide husa, ecranul se va aprinde si se va opri automat atunci cand il vei acoperi cu husa, dar va ramane la pagina la care ai ramas. Carcasa este conceputa special pentru copii, pentru ca este rezistenta la zgarieturi, lovitorui si urme. E-readerul vine cu o garantie de 2 ani, iar daca se va strica din cauza copilului tau, el se va putea returna si va fi inlocuit cu unul nou gratuit. 

Are un spatiu de stocare de 8 GB, Wi-Fi, o lumina frontala ce se poate regla, un ecran de 6 inci si este potrivit pentru copii de pana la 12 ani. El costa 100 de dolari. E-readerul vine si cu un abonament gratuit timp de un an la Fire of Kids Unlimited, care pune la dispozitie o intreaga biblioteca de carti populare. Tableta Amazon Fire HD 8 Kids Edition ofera un abonament gratuit pe un an la Kids Unlimited, dar acolo sunt si carti audio, iar Kindle Kids Edition se axeaza strict pe lectura. E-readerul contine o serie de aplicatii care sa ii motiveze pe copii sa citeasca, precum aplicatia Premii care ii motiveaza sa atinga un anumit obiectiv de citire, iar parintii pot sa urmareasca progresul copiilor prin Tabloul de bord, fiind special pentru parinti. Daca va citi copilul timp de 30 de minute, va primi o insigna, Worm Book, daca va citi 40 de minute, va primi insigna High-Flyer. Dictionarul le permite copiilor sa caute cuvintele neintelese si se pot adauga la Generator de vocabular.

Ecranul are 16 niveluri de gri, astfel incat textul sa fie clar, doar ca este posibil sa nu para atat de interesant un ecran alb-negru, precum este unul color pentru copii. Dar ecranul se poate folosi chiar si in lumina soarelui si textul va fi foarte vizibil. 

Prin urmare, nu se poate spune ca lectura unei carti fizice poate sa fie inlocuita cu cea eletronica, dar Amazon Kindle Kids Edition poate sa stimuleze iubirea fata de lectura pentru copil, prin premii, prin atingerea obiectivelor si este posibil ca dupa aceea sa citeasca si cartile traditionale, adica pe hartie.

Related Post

leave a Comment