Tehnologie

Mouse-uri pentru biroul de acasa

Posted On
Posted By Info

Daca lucrezi de acasa si ai nevoie de productivitate, daca ai un laptop si touchpad-ul nu iti creste productivitatea, poate ca ai nevoie de un mouse, fiind mai usor de manevrat.Mouse-ul impreuna cu o tastatura sunt factori importanti in cresterea productivitatii. Daca vrei sa afli care sunt cele mai bune mouse-uri pe care le poti cumpara pentru a creste productivitatea, te invit sa urmaresti prezentarea de mai jos. 

Logitech MX Master 3 costa 93 de lire sterline, este un mouse robust si are functii foarte utile si inovatoare. Are un design special, este curbat si inalt, este confortabil, ceea ce este important atunci cand trebui sa petreci ore bune pentru a lucra. Are 2 butoane principale care sunt foarte rapide, are 2 roti de derulare, un in partea de sus si una laterala. Butoanele au caracteristici utile, roata principala ofera optiuni de derulare neteda, niveluri de rezistenta diferite, precizie, ajustari ale vitezei, iar butonul din partea stanga are gesturi specifice cand mouse-ul este mutat. Se poate conecta prin wireless si Bluetooth si poate comuta cu usurinta dispozitivele intre ele. Bateria poate sa dureze peste 2 luni.

Microsoft Intellimouse Classic costa 28 de lire sterline si este un mouse simplu. Este confortabil si ergonomic, este mai elegant si compact. Roata de derulare functioneaza foarte bine, este eficienta.

Mouse Magic Apple 2 costa 79 de lire sterline si este cel mai bun mouse pentru dispozitive Apple. Permite gesturi multi-touch, este elegant si se gaseste fie in gri inchis, fie in argintiu. Este un mouse mic si plat, ceea ce nu va fi pe placul tuturor si pentru a se incarca trebuie intors, ceea ce este enervant.

Logitech MX Ergo Wireless costa 100 de lire sterline si foloseste un trackball. Este mai confortabil decat alte modele clasice de mouse-uri, are un buton ce poate comuta intre moduri. Se poate conecta atat wireless, cat si prin Bluetooth sau cablu. 

Logitech MX Vertical costa 76 de lire sterline, are un design ergonomic si are un design unic, iar cand il ti in mana ofera senzatia de a da mana cu cineva. Pe langa clasicele butoane mari si o roata de derulare, mai are un buton ce se poate personaliza.

Microsoft Surface Mouse costa 45 de lire sterline si este potrivit pentru tabletele sau laptopurile de la Surface. Este mic si usor, se poate conecta prin Bluetooth sau wireless, butoanele sunt rapide, roata de derulare este la fel de rapida si robusta.

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de un mouse pentru a creste productivitatea de la biroul de acasa, modelele prezentate mai sus sunt unele dintre cele mai bune si il poti alege pe cel care ti se potriveste cel mai bine si in functie de buget, unele sunt mai scumpe, altele mai accesibile.

Related Post

leave a Comment