Apple

Bune alternative pentru MacBook Air

Posted On
Posted By Info

MacBook Air este mai ieftin decat MacBook Pro, dar cu toate acestea, este inca destul de scump si nu orice si-l poate permite. Chiar daca are functii inteligente, specificatii moderne si performante rapide, pretul sau nu este accesibil pentru toata lumea. Dar daca iti plac acest model de MacBook si nu ti-l permiti, exista unele laptopuri care reprezinta o buna alternativa pentru acesta, iar daca vreu sa afli care snt, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Dell XPS 13 costa 1,000 de dolari este ideal pentru cineva care doreste un laptop Windows, dar vrea sa fie usor de transportat, puternic si sa fie la un pret mai accesibil. Are un ecran de 13,4 inci si navigarea web, experientele de streaming sunt mai bune. Este dotat cu un procesor Intel Core i3, dar exista si modele cu procesor mai puternic. Daca vrei un ecran mai mare, exista si o versiune de 15 inci. 

HP Spectre x360 13 costa 850 de dolari, este alimentat de un procesor Intel Core i7 de a 10-a generatie ce ofera performante mai bune decat modelul anterior. Durata de viata a bateriei este un aspect cu care se mandreste, pentru ca rezista la peste 10 ore de functionare. 

Microsoft Surface 3 costa 1,00 de dolari, este subtire si usor, tastatura este confortabila, touchpad-ul este precis si neted, are un ecran de 13,5 inci, este dotat cu un procesor quad-core Intel Core i5, cu o memorie RAM de 8 GB si 128 GB spatiu de stocare. In utilizarea zilnica laptopul poate sa reziste intre 5 si 6 ore la o singura incarcare.

Lenovo Yoga C740 costa 658 de dolari, este un laptop usor si subtire, fiind fabricat din aluminiu, este premium, tastatura sa este confortabile, touchpad-ul este precis, are un obturator la camera web pentru o confidentialitate mai mare, iar durata de viata a bateriei este foarte buna. Este alimentat de un procesor Intel Core i5, grafica este gesntionata de Intel UHD, memoria RAM este de 8 GB si spatiu de stocare este de 512 GB.

Asus Chromebook Flip C436 costa 700 de dolari, are un ecran de 14 inci cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, este alimentat de procesorul Intel Core i3, are o memorie RAM de 8 GB si un spatiu de stocare de 128 GB, iar de grafia se ocupa Intel UHD. Fiind un Chromebook ruleaza sistemul de operare Chrome OS. 

Acestea fiind spuse, daca iti doresti un MacBook Air doar ca bugetul tau nu iti permite sa iti cumperi unul, acestea sunt unele dintre cele mai bune alternative pentru acest laptop scump de la Apple, unele au performante mai slabe, dar altele mai puternice, depinde de ce preferinte ai. 

Related Post

leave a Comment