Tehnologie

Laptopuri potrivite pentru studenti in 2021

Posted On
Posted By Info

Pentru ca in 2020 elevii si studentii au avut mare nevoie de un laptop sau de un dispozitiv prin intermediul caruia sa participe la cursurile online, in 2021 lucrurile nu se schimba momentan, deci cel mai bine este sa fii pregatit. Daca ai nevoie de un laptop prin intermediul caruia sa participi la cursurile online sau sa mai realizezi unele proiecte, exista cateva modele de laptopuri potrivite pentru studenti in acest an, conform CES. Daca vrei sa afli care sunt acestea, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

Acer Chromebook Spin 514, este dotat cu un procesor AMD Ryzen 3000 C, de grafica se ocupa Radeon si are o memorie RAM de 16 GB, ceea ce transforma acest Chromebook, intr-un laptop foarte puternic. Laptopul ruleaza Chrome OS, fiind usor de utilizat. Modelul costa 499 de lire sterline.

Chromebook Samsung Galaxy 2 costa 999 de dolari, are un design impresionant, elegant, este dotat cu un procesor Intel Core i3 si are un panou QLED, in locul celui AMOLED, pe care il are modelul anterior. Cu toate acestea, performantele sale nu sunt atat de bune, dar sunt suficient de bune pentru un student.

HP Elite Dragonfly G2 este destinat si pentru cei care lucreaza de acasa, dar si pentru studenti. Este un laptop subtire si usor, este alimentat de procesoare Intel de a 11-a generatie, oferind performante foarte bune. Conectivitatea este 4G LTE sau 5G.

Lenovo X1 Yoga este mai accesibil decat modelul de mai sus, este alimentat de procesoare Intel Core de a 11-a generatie, ceea ce inseamna ca ofera performante foarte bune. Exista versiunea 4G LTE dar si 5G si are conectivitate Wi-Fi 6. Are tehnologia Dolby Voice, potrivit pentru videoconferinte, iar ecranul are un raport de aspect de 16:10.

La fel ca si anul trecut, Chromebook-urile reprezinta o alegere potrivita pentru un elev sau student, modelele de mai sus asigura atat performentele bune, dar se gasesc si la preturi accesibile, deci nu va trebui sa sacrifici performanta pentru un buget mai mic. Pe langa faptul ca sunt accesibile, se pot folosi si ca tableta, ceea ce face ca luare de notite sa fie mai usoara, mai rapida si anul acesta raportul de aspect de 16:9 se va schimba intr-unul 16:10, fiind mai potrivit pentru luarea de notite. Studentii tind sa aleaga un laptop 2 in 1 pentru a lua notite, iar acest nou raport de aspect este mai eficient.

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de un nou laptop pentru a participa la cursurile online sau pentru orice activitate de student, poti sa iei in considerare modele de mai sus, fiind cele mai bune optiuni pentru un student din 2021.

Related Post

leave a Comment