Ceasuri

Smartwatch-uri potrivite pentru Android si iPhone

Posted On
Posted By Info

Telefoanele Android si iPhone-urile chiar daca au sisteme de operare diferite, un mod de navigare diferit, functii diferite, exista smartwatch-uri care se potrivesc atat la Android, cat si la iPhone. Dar daca de exemplu, un Apple Watch este asociat cu un Samsung, nu vei mai putea beneficia de toate functiile, de aceea este mai bine sa iti cumperi un smartwatch compatibil cu Android si viceversa. Deci, daca vrei sa iti cumperi un smartwatch, in randurile de mai jos voi descrie unele dintre cele mai bune pentru Android si iPhone.

Fitbit Versa 3 costa 199 de lire sterline si este unul dintre cele mai bune ceasuri ale companiei. Acest ceas nu mai monitorizeaza temperatura corpului si nu mai are nici senzorul ECG, dar are functii mai bune pentru fitness, fiind o alegere potrivita pentru telefoanele Android. Ceasul mai poate urmari somnul, poate masura nivelul de oxigen din sange. Are acum GPS, un nou monitor pentru ritmul cardiac ce poate oferi date mai exacte. Este dotat cu Alexa, iar durata de viata a bateriei este de o saptamana si are si incarcare rapida.

Huawei Watch GT 2 costa 119 de lire sterline, este un ceas sportiv, are propriul sistem de operare, Lite OS. Se poate alege intre 2 dimensiuni diferite, ecranul este tactil si AMOLED de 1,2 inci. Are senzori pentru a urmari antrenamentele, pentru monitorizarea sanatatii, dar nu se pot descarca aplicatii, nu se pot efectua plati, nu afiseaza notificari si nu are nici player de muzica.

Skagen Falster costa 222 de lire sterline si este un ceas foarte elegant. Ceasul este rotund din otel inoxidabil, afisajul este luminos. Are NFC, GPS, poate masura ritmul cardiac si ruleaza Google Wear OS, un software foarte bun. Durata de viata a bateriei este de 24 de ore.

Fossil Hybrid HR Collider costa 189 de lire sterline, poate sa masoare ritmul cardiac, sa numere pasii, ofera date despre meteo. Butoanele laterale care trebuie utilizate pentru navigare sunt putin mai ciudate. Durata de viata a bateriei este de 2 saptamani.

Garmin Venu costa 280 de lire sterline, are un ecran AMOLED, ofera antrenamente pentru multe sporturi, are GPS, poate masura ritmul cardiac, poate masura stresul si somnul. Are si un player de muzica si melodiile se pot reda offline. Notificarile sunt afisate pe ecran si se pot descarca si aplicatii. Durata de viata a bateriei este de pana la 5 zile. 

Acestea fiind spuse, fie ca ai un telefon Android, fie ca ai un iPhone exista unele ceasuri care sunt compatibile cu ambele fara sa elimine din functii. Mai intai trebui sa te decizi daca vrei un smartwatch pentru fitness sau pentru alte activitati si poti alege dintre modelele descrise anterior.

leave a Comment